Nagelsalon Jet

Heeft u te korte nagels (bent u nagelbijter)? Last van broze en of dunne nagels? Irriteert u zich ook mateloos aan uw gewone nagellak die al na 2 dagen begint af te bladderen? Of heeft u ruwe handen, stugge nagelriemen? Of geen van dit allen en wilt u gewoon mooie nagels. Nagelsalon is daarnaast ook nog gespecialiseerd in diverse Nailart, waar ik mij van onderscheidt van de salons in de buurt

Nagelstudio Jet is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen die mooie, goed maar vooral verzorgde nagels/handen door het leven te gaan. Een belangrijk kenmerk van mijn nagelstudio is een ontspannen maar professionele aanpak van uw behandeling.

Waarbij ik de nieuwste producten en technieken gebruik en u elke stap uitleg. Ook als u zelf wensen heeft, deze bespreek ik ook met u voor de behandeling aan en geef ik mijn professionele advies.

Nagelsalon Jet hanteert scherpe en vooral betaalbare prijzen voor uw gellak/powergel of manicure behandeling.

Ook voor probleemnagels (broos, harde nagelriemen, dunne nagels) kan ik u praktische en effectieve oplossingen bieden.

Ook nagelbijters, aanstaande bruidjes, trendsetters en feestgangers zijn van harte welkom daarvoor heb ik een uitgebreide keuze aan nailart aanbod, naast de vele kleuren gellak die ik aanbied in de salon. (stempels. folie. handgeschilderd. Airnails) Kijk gerust eens in de gallerij,Kijk gerust rond op mijn website waar u ervaringen van andere klanten, maar ook info over mij als mijn diensten kunt vinden.

Heeft u anders nog vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet en neem contact met mij op.

De salon werkt alleen op Afspraak & volgens Nagelsector protocol en met produkten van Magnetic Naildesign, die alleen verkrijgbaar is voor de "ondernemer"

Bedrijfsgegevens

Nagelsalon Jet
Rusthoflaan 8
9693CC Bad Nieuweschans
KvK: 76542416
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Nagelsalon Jet
Nagelsalon Jet
Nagelsalon Jet

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Nagelsalon Jet heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nagelsalon Jet

Uw beoordeling: