Paraffinebehandeling

Maak kennis met de oplossing voor droge handen: geniet van een paraffinebehandeling! Het is je vast niet onbekend: naarmate de dagen kouder worden krijg je weer last van die droge huid, vooral bij je handen. Of zelfs het gehele jaar door voelen je handen schraal aan. Kies dan eens voor een bezoekje aan de nagelsalon en reserveer een heerlijke paraffinebehandeling. Zo geef je jouw handen de zorg en aandacht die ze verdienen!

Wat is een paraffinebehandeling?

Een paraffinebehandeling is gericht op het verzorgen van je handen, waarna je duidelijk verschil ziet en voelt. De droge handen maken plaats voor een zacht en soepel gevoel. Door een combinatie van handmassage, handcrème en warme paraffine worden je handen intensief aangepakt. Met als gevolg handen die aanvoelen zo zacht als een babyhuidje. Verder worden ook de nagelriemen verzacht en verbetert het de vitaliteit van de gewrichten. Het nemen van een paraffinebehandeling is dus ook zeer geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. Vooralsnog wordt de behandeling voornamelijk toegepast vanwege het rustgevende effect, maar ook in medisch opzicht heeft het dus een positieve werking.

De paraffinebehandeling toegelicht

Hoe zo’n fijne huid ontstaat, komt doordat de behandeling is opgedeeld in een aantal belangrijke fasen. Dankzij een peeling worden dode huidcellen verwijderd. Dit deel is ontzettend belangrijk voor het slagen van de paraffinebehandeling. Hierdoor kan de voedende handcrème namelijk goed door de huid worden opgenomen. Daarna worden je handen ondergedompeld in warme paraffine. Behalve een ontspannen gevoel, ontstaat tevens een waslaag op je handen. Dit wordt een aantal keer herhaald, om vervolgens de paraffine in te laten werken in je handen. Om ervoor te zorgen dat er geen warmte verloren gaat, worden je handen op dit moment in plastic gewikkeld. Even verwijderen en uw handen voelen zijdezacht aan. Zo fijn voelden je handen nog nooit!

Tijd om je huid te vertroetelen!

Naast een ontspannen paraffinebehandeling is het van groots belang dat je ook nadien je handen goed blijft verzorgen. Laat je adviseren door de professionals en geniet hierdoor nóg langer van zachte handen. Wist je trouwens dat je deze behandeling ook kunt kiezen voor je voeten? Welk deel van je lichaam je ook laat behandelen met paraffine, het gevolg is altijd aangenaam. Bovendien is het niet alleen een genot om te ervaren, maar stimuleert het de bloedsomloop en verbetert het de doorbloeding en soepelheid van de spieren. Ga ook voor een gezonde uitstraling en geniet van het verrukkelijke resultaat!

Paraffinebehandeling

 

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Lelystad, Flevoland
  18-03-2024
 2. Beilen, Drenthe
  08-08-2023
 3. Dedemsvaart, Overijssel
  22-04-2023
 4. Spijkenisse, Zuid-Holland
  16-03-2023
 5. Lemmer, Friesland
  23-02-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
  09-06-2024
 2. Venlo, Limburg
  22-05-2024
 3. Hoorn, Noord-Holland
  18-05-2024
 4. Leiden, Zuid-Holland
  25-03-2024
 5. Lochem, Gelderland
  22-01-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 16 Zuid-Holland
 2. 16 Noord-Holland
 3. 13 Noord-Brabant
 4. 12 Limburg
 5. 8 Friesland