Nail Art

Kunstenaars opgelet: met nail art maak je jouw nagels tot een waar kunstwerk. Wanneer je zo nu en dan een nagelstudio in loopt, of allerlei magazines doorbladert, weet je dat er ontzettend veel mogelijk is in de nagelmode. Ben je al een expert op het gebied van kunstnagels en wil je wel eens wat meer glamour toevoegen? Of ben je enthousiast geraakt over de fantastische creaties die gemaakt kunnen worden door nagelstylistes? Nail art is altijd een goed idee!

Welke mogelijkheden biedt nail art?

Eigenlijk is de vraag ‘welke mogelijkheden biedt nail art niet?’ een betere vraag. Waarom? Alles is mogelijk in de nagelkunst. Nadat er schitterende nagellak is aangebracht zijn je nagels klaar voor wat meer glamour. Je kunt je nagels prachtig laten versieren met allerlei materialen en in allerlei vormen en kleuren. Of je nu wilt uitpakken met glitters en allerlei tierelantijnen voor een speciale gelegenheid, of het juist neutraal en netjes wilt houden: de mogelijkheden zijn oneindig.

Beschikbare materialen

In de nagelsalon zijn allerlei verschillende materialen beschikbaar om je nagels een zo mooi en uniek mogelijk tintje te geven. Versieren met deze nagelkunst is geen kinderspel: de stylist selecteert hiervoor gepaste producten. Zo kan er in overleg met jou, gekozen worden voor verschillende materialen. Te denken valt aan nagellak (uiteraard), aan acryl en gel, acrylverf, plaatjes, steentjes, glitter of bijvoorbeeld stempels. Zo is er voor ieder evenement een passende nail art aan te brengen.

Het belang van kwaliteit

Dat nail art absolute eye-catchers zijn is niet onvoorstelbaar. Wel is het van groot belang dat de voorwerpen en producten die worden gebruikt van kwalitatief hoge kwaliteit zijn. Bij het zetten van nagelkunst in een nagelstudio ben je hier vrijwel altijd van verzekerd. De professionals zitten boordevol creativiteit en weten van iedere unieke nagel een waanzinnig kunstwerk te maken. Om te beginnen wordt er een basecoat en topcoat laag aangebracht. Vervolgens is het aan jou en de styliste om met behulp van onder andere tippainters en dunne kwastjes, een mooi resultaat neer te zetten. Eén ding is zeker: jouw nagels zullen niet onopgemerkt blijven en dragen bij aan een fantastische algehele uitstraling!

Toe aan volledige ontspanning?

Naast verzorgde handen en nagels genieten van al het extra’s dat een nagelsalon te bieden heeft? Waarom ook niet! Laat je handen verwennen met een handmasker. Of kies voor een behandeling waarbij je handen worden gemasseerd met een fijne massageolie. Vervolgens kun je – geheel ontspannen – de juiste keus maken wat betreft je nagels!

Nailart

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Assen, Drenthe
  10-06-2024
 2. Lelystad, Flevoland
  18-03-2024
 3. Opheusden, Gelderland
  09-03-2024
 4. Strijen, Zuid-Holland
  27-02-2024
 5. Odijk, Utrecht
  14-01-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
  09-06-2024
 2. Venlo, Limburg
  22-05-2024
 3. Hoorn, Noord-Holland
  18-05-2024
 4. Best, Noord-Brabant
  03-04-2024
 5. Best, Noord-Brabant
  01-04-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 10 Noord-Holland
 2. 8 Limburg
 3. 7 Zuid-Holland
 4. 7 Overijssel
 5. 5 Friesland