3D Nailart

Dacht je dat met de nagelkunst het niet gekker kon dan heb je het mis: er bestaat namelijk ook 3D nail art. Waar eerder bekende popsterren voor het eerst opdoken met deze zogenaamde driedimensionale nagels, zie je ze tegenwoordig bij genoeg vrouwen op straat. In steeds meer Nederlandse nagelsalons worden de gaafste creaties gezet. Het zijn ware kunstwerken. Behalve de indrukwekkende uitstraling die de nagels met zich meebrengen, ervaren vrouwen het ook zeker als een ontspannen bezigheid. Zeker eens het proberen waard dus! 

Hoogwaardige kwaliteit producten

Dat secuur werk en vakmanschap in de nagelkunst een belangrijke plek innemen, is niet meer dan logisch. Professionele nagelstylisten maken daarom gebruik van louter hoogwaardige producten om zo de perfecte creaties te maken. Steeds meer professionals zijn op de hoogte van het werken met deze nieuwe trend. Zeker zijn van een fantastische nagelpartij? Kies dan voor opgeleide stylisten om jouw nagels om te toveren tot een prachtige creatie! Zij weten exact welke materialen, producten en randzaken leiden tot de perfecte nagels. Je zult versteld staan van de creativiteit en verzorging die de nagelsalon zal bieden bij het verzorgen van jouw 3D nagels.

Creatief van aard?

Het laten zetten van je nagels is natuurlijk ontzettend relaxed. Je kunt heerlijk ontspannen terwijl er een professional ervoor zorgt dat jouw nagels er weer puik uit zien. Na een halfuurtje loop je de nagelstudio uit met prachtige, unieke en verzorgde nagels. Toch kun je er – mits je er voldoende tijd voor hebt – ook zelf een poging wagen met het creëren van 3D nail art. Met behulp van een aantal materialen en producten kom je al een heel eind. Uiteraard is het wel raadzaam om je te laten adviseren door een nagelstyliste. Voordat je zelf aan de haal gaat met nagelgel en de leukste figuren, kan de blik van een professional altijd goed van pas komen.

Zijn 3D nagels geschikt voor mij?

Heb je het wel gehad met de gekste kleuren en raarste creaties? Ga dan voor de nieuwe trend en laat eens waanzinnige 3D nagels zetten. Boek je behandeling nu en laat je verrassen door een creatieve stylist. Natuurlijk houdt de professional ook altijd rekening met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kun je de perfecte 3D nagel laten zetten voor iedere gelegenheid. Zowel voor op kantoor als voor een feestelijk moment! Door het uitgebreide assortiment, vele mogelijkheden en jouw eigen inbreng ga je gegarandeerd tevreden de deur uit.

3d nailart

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Rockanje, Zuid-Holland
  26-05-2023
 2. Dedemsvaart, Overijssel
  22-04-2023
 3. Lemmer, Friesland
  23-02-2023
 4. Middelharnis, Zuid-Holland
  25-01-2023
 5. Den Haag, Zuid-Holland
  16-01-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Rockanje, Zuid-Holland
  02-06-2023
 2. Aalsmeer, Noord-Holland
  29-05-2023
 3. Rockanje, Zuid-Holland
  26-05-2023
 4. Roermond, Limburg
  12-05-2023
 5. Amstelveen, Noord-Holland
  12-05-2023

Meeste bedrijven per provincie

 1. 353 Zuid-Holland
 2. 316 Noord-Holland
 3. 311 Noord-Brabant
 4. 215 Gelderland
 5. 138 Limburg