Acrylnagels

Vrouwen hechten veel waarde aan de verzorging van hun handen en nagels. Een mooie nagellak of kunstnagels kunnen hier zeker aan bijdragen. Als je liefhebber bent van kunstnagels of erover nadenkt om eens kunstnagels te laten zetten, zijn er allerlei mogelijkheden. In de nagelsalon staat het personeel met raad en daad klaar om jou te informeren over alles wat mogelijk is op het gebied van kunstnagels en nagelstyling. Acrylnagels verstevigen en verlengen de natuurlijke nagels en zorgen voor prachtige en verzorgde nagels. 

Waarom kiezen voor acrylnagels?

Naast het feit dat je verzorgde handen mooi zijn voor het oog, zijn er genoeg praktische voordelen te noemen bij het zetten van acrylnagels. Zo zijn de nagels enorm stevig en minder gevoelig voor afbreken. Doordat de nagels hard zijn, gaan ze een lange tijd mee. Je draagt ze langer doordat ze minder kwetsbaar zijn en ze dus minder snel aan vervanging toe zijn. Eindelijk: geen problemen met je nagels als ze ergens achter blijven haken! 

Het plaatsen van acrylnagels

Natuurlijk wil iedereen deze sterke, mooie nagels ervaren. Wat de nagelstylist daarvoor gebruikt is acrylvloeistof (ook wel bekend als liquid monomer). Deze vloeistof wordt gemengd met acrylpoeder en vormen samen de basis van de nagels. Het is het perfecte middel om de kunstnagel een goede opbouw mee te geven. Bovendien wordt ook de deskundigheid van de styliste getest. Acrylnagels worden namelijk aan de lucht uitgehard, dus dat vereist vlug, snel én precisiewerk van de nagelstyliste. Zij maakt het compleet door het toevoegen van nagelkunst of een glimmende lak. Interessant vakwerk, maar dan heb je ook wat. Jij loopt namelijk de nagelstudio uit met een stel prachtige nagels!

Goed om te weten

Het plaatsen van acrylnagels brengt niet alleen maar voordelen met zich mee. Ondanks het van stevig en hard materiaal is, het lang meegaat èn het er leuk uit ziet, ervaart niet iedereen deze soort nagels per se als positief. Zo wordt de harde materie op de nagels vaak ervaren als dik en onprettig. Daarbij komt het voor dat er lelijke breuken en/of scheuren ontstaan, doordat het materiaal zo dik is. Dat komt doordat de nagel vrijwel niet flexibel is. Dit gebeurt gelukkig slechts in enkele gevallen. Daarnaast hebben de acrylnagels relatief weinig glans en ben je dus alsnog in de weer met glimmende nagellakjes. Wanneer lekker tutten jou op het lijf is geschreven, is dat natuurlijk geen probleem en zijn acrylnagels een schitterende keuze voor jou!

Acrylnagels

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Lelystad, Flevoland
  18-03-2024
 2. Strijen, Zuid-Holland
  27-02-2024
 3. Odijk, Utrecht
  14-01-2024
 4. Panningen, Limburg
  02-01-2024
 5. Velp, Noord-Brabant
  02-01-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Venlo, Limburg
  22-05-2024
 2. Hoorn, Noord-Holland
  18-05-2024
 3. Best, Noord-Brabant
  03-04-2024
 4. Best, Noord-Brabant
  01-04-2024
 5. Best, Noord-Brabant
  27-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 11 Noord-Holland
 2. 8 Zuid-Holland
 3. 8 Limburg
 4. 6 Overijssel
 5. 6 Friesland