Gelnagels

Je ziet ze steeds vaker: gelnagels. Waar vroeger nagelstyling enkel weggelegd was voor het welgestelde volk, is dat nu wel anders. Nagelstyling is weggelegd voor iedere vrouw die houdt van een verzorgde uitstraling. In een nagelstudio is de keuze voor de perfecte nagels enorm. De mogelijkheden op het gebied van kunstnagels en nagelstyling blijft zich ontwikkelen en de professionals willen je maar wat graag inspireren! Een veel voorkomende keuze die wordt gemaakt door vrouwen is de keuze voor deze nagels. Wil jij ook glanzende, flexibele nagels die niet zo snel afbreken en daarmee verzorgde nagels? Dan zijn gelnagels zeker iets voor jou.

Waarom gelnagels?

Herkenbaar? Je stoot je vervelend aan een meubel of keukengerei werkt niet mee zoals het hoort. Met als gevolg een flinke scheur of zelfs de afbreuk van je nagels. Wil je hier geen last meer van hebben, dan is het slim om voor gelnagels te kiezen. Ze zitten fijn en breken niet zo snel af. Verder hebben de nagels een natuurlijke glans, waardoor je niet zelf nog in de weer bent met allerlei nagellakjes. De nagels zijn tegenwoordig ontzettend populair onder de vrouwen en dat blijkt niet voor niets. Gelnagels zijn ideaal!

Hoe breng je een gelnagel aan?

Wanneer gelnagels worden aangebracht neemt de nagelstyliste hiervoor haar tijd. Met behulp van UV-licht wordt de lak (gemaakt van polymeer hars) aangebracht en uitgehard. Dit gebeurt in drie delen: te beginnen met de basislaag, gevolgd door de nagellak en als laatste wordt de topcoat aangebracht.

Vakmanschap is vereist

Zowel het aanbrengen als verwijderen van gelnagels vereist een behoorlijke mate van deskundigheid. Het plaatsen is een complexe handeling, bestaande uit drie fasen. Ook het verwijderen van de nagels behoeft de nodige aandacht. Deze moeten er namelijk afgevijld worden. Opletten geblazen, want wanneer je de natuurlijke nagel raakt kan dit pijnlijk zijn. Het is dus raadzaam om altijd gelnagels te laten verwijderen door een professionele nagelstylist. 

Zijn gelnagels geschikt voor mij?

Wanneer je er serieus over nadenkt om deze nagels te plaatsen, is het belangrijk alle voordelen en nadelen af te wegen. Uiteraard wil iedereen een stel blinkende nagels, maar daar komt nog wel wat meer bij kijken. Zo blijven ze doorgaans minder lang mooi zitten in vergelijking met andere kunstnagels, zoals acrylnagels. Om de drie weken zijn ze aan bijwerking toe. Daardoor lijkt het qua prijs minder aantrekkelijk. Echter, wanneer je vol enthousiasme weer de deur uit loopt bij de nagelsalon, waren dat die extra centen méér dan waard.

Gelnagels

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Assen, Drenthe
  10-06-2024
 2. Rijsenhout, Noord-Holland
  03-06-2024
 3. Lelystad, Flevoland
  18-03-2024
 4. Opheusden, Gelderland
  09-03-2024
 5. Strijen, Zuid-Holland
  27-02-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Venlo, Limburg
  22-05-2024
 2. Best, Noord-Brabant
  03-04-2024
 3. Best, Noord-Brabant
  01-04-2024
 4. Best, Noord-Brabant
  27-03-2024
 5. Leiden, Zuid-Holland
  25-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 145 Zuid-Holland
 2. 122 Noord-Brabant
 3. 96 Noord-Holland
 4. 82 Gelderland
 5. 46 Overijssel