(Reverse) French Manicure

Wie mooie, gezonde en toch natuurlijke nagels wil hebben kan kiezen voor de (Reverse) French manicure. Deze techniek van nagellakken is ontzettend in populariteit gestegen. Dit komt vooral door de natuurlijke en toch chique uitstraling. De meeste mensen kiezen voor een roze nagelbed en witte randjes (ook wel tips genoemd), maar er is ook veel variatie mogelijk met andere kleuren. De French manicure is – afhankelijk van hoe je de techniek toepast – voor allerlei gelegenheden gepast. Zo is deze manicure perfect voor een feestelijke gelegenheid, maar ook voor een doordeweekse dag op je werk. 

Glans: de basis voor een mooie French manicure

Voordat je de nagels onderhanden neemt is het van groot belang dat je nagels volledig nagellak vrij zijn. Wrijf je nagels even schoon met wat nagellakremover en was je handen daarna goed. Zo zijn je nagels vetvrij en klaar voor een nieuwe, fantastische look. De basis voor een prachtige French manicure is de kleur op je nagelplaat. Breng een laag toe en vervolg met het witte laagje op de toppen. Wanneer je het wenst, kun je de nagel eventueel nog verstevigen met een beschermende gloss. De schoonheidsspecialisten zullen je hierin bijstaan voor raad en daad. Geef hierin aan welke voorkeuren jij persoonlijk hebt, dan worden ook deze toegepast tijdens de manicure. En dan: genieten maar!

Kies de juiste nagellak of gel

Het creëren van perfecte nagels met de French manicure is niet eenvoudig. Deskundigheid hierin is van wezenlijk belang. Daarom is het raadzaam om in een schoonheidssalon, nagelsalon of nagelstudio advies te vragen wanneer je zelf de manicure wilt uitvoeren. Ga je voor het eerst voor een French manicure en wil je zeker zijn van je zaak? Maak dan eenvoudig een afspraak en kies ervoor om de French manicure uit te laten voeren door een nagelstylist. Zij weten als geen ander hoe ze jouw nagels tot een feestje kunnen maken. Bovendien scheelt dat jou weer een boel tijd en hoef je alleen maar achterover te leunen.

Reverse French Manicure

De gedachte achter de Reverse French Manicure is eigenlijk hetzelfde als die van de French Manicure. Het grote verschil dat bij een French Manicure het bovenste randje van de nagel een andere kleur krijgt dan de rest van de nagel, terwijl dat bij een Reverse French Manicure juist het onderste randje is.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Bij het zetten van de French manicure worden producten gebruikt die kwalitatief hoogwaardig zijn. Deze producten zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je glanzende nagels. Wanneer je ervoor kiest om te gaan doe-het-zelven, vraag dan advies betreft de producten en werkwijze bij de specialist. Zij zijn experts op het gebied van nagelkunst en kunnen jou van de modernste tips en tricks voorzien. Zo ben je verzekerd van een stel prachtige nagels. Wanneer breng jij een bezoek aan de nagelstudio voor een verse French manicure?

French Manicure

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Lelystad, Flevoland
  18-03-2024
 2. Opheusden, Gelderland
  09-03-2024
 3. Strijen, Zuid-Holland
  27-02-2024
 4. Odijk, Utrecht
  14-01-2024
 5. Panningen, Limburg
  02-01-2024

Nieuwste beoordelingen

 1. Best, Noord-Brabant
  03-04-2024
 2. Best, Noord-Brabant
  01-04-2024
 3. Best, Noord-Brabant
  27-03-2024
 4. Leiden, Zuid-Holland
  25-03-2024
 5. Best, Noord-Brabant
  23-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 148 Zuid-Holland
 2. 126 Noord-Brabant
 3. 100 Noord-Holland
 4. 82 Gelderland
 5. 47 Overijssel