Schoonheidssalon

Onze handen zijn ons visitekaartje, en spelen een belangrijke rol in de kennismaking met anderen. Dus is het belangrijk om onze handen goed te verzorgen. Maar weinig mensen hebben van zichzelf mooie, gezonde nagels. Veel nagels zijn broos en scheuren snel. Je handen gebruik je natuurlijk ook voortdurend, dus je nagels kunnen in de meeste gevallen wel een fijne verzorging gebruiken. Je zult merken dat dit je zelfvertrouwen een boost zal geven. Een nagelstudio, soms in combinatie met een schoonheidssalon, verzorgt verschillende typen behandelingen. Zo kun je kiezen voor een manicure, pedicure, het aanbrengen van kunstnagels en soms ook voor schoonheidsbehandelingen. Al deze behandelingen worden aangepast aan de wensen en voorkeuren van de klant. In sommige gevallen biedt een nagelstudio nog meer schoonheidsbehandelingen aan, denk bijvoorbeeld aan wimperextensies. Informeer naar de mogelijkheden.

Manicure

Een manicure is een behandeling van de nagels. Eerst worden je nagelriemen verzacht en losgemaakt als dit bij jou nodig is. Vervolgens worden je handen onderhanden genomen en je nagels in vorm geveild en gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een lekkere voedende handcrème. Afhankelijk van jouw behoeften zijn er vaak nog aanvullende verzorgingsopties mogelijk. Veel mensen kiezen daarnaast ook voor het laten aanbrengen van een mooie nagellak. Professionele nagellakken blijven tegenwoordig lang zitten, soms wel twee tot drie weken. Je hebt dus zeker een paar weken geen omkijken meer naar je handen.

Pedicure

Een andere behandeling die wordt aangeboden is een pedicure. Voeten worden de hele dag door enorm belast, en bij veel mensen leidt dit tot vermoeide voeten en pijn. Je voeten zijn je basis, en hebben een goede verzorging nodig. Bij een medische pedicure worden veelvoorkomende voetproblemen zoals eelt, blaren, likdoorns en ingegroeide teennagels met speciale apparatuur behandeld. Veel mensen kiezen overigens ook voor een cosmetische pedicure, een pedicure die erop gericht is de voet en teennagels er verzorgder uit te laten zien. Net zoals bij een manicure worden je nagels dan geveild, gepolijst en eventueel gelakt.

Acryl- en Gelnagels

Wie mooie, sterke en dunne nagels wil en deze niet van zichzelf heeft kan acrylnagels of gelnagels laten plaatsen. Deze nagels zijn in een grote variëteit aan kleuren verkrijgbaar en je nagelstylist kan jou perfect adviseren over welke kleuren en vormen jouw schoonheid benadrukken. Het verschil tussen acrylnagels en gelnagels is het materiaal en de manier waarop de acryl hard wordt. Bij acrylnagels wordt de acryl uitgehard aan de lucht, terwijl gelnagels worden uitgehard onder een UV lamp. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken ligt de kwaliteit van beide typen dicht bij elkaar.

Schoonheidssalon

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Nijmegen, Gelderland
  29-10-2023
 2. Arnhem, Gelderland
  10-10-2023
 3. Beilen, Drenthe
  08-08-2023
 4. Ruinen, Drenthe
  13-07-2023
 5. Hoorn, Noord-Holland
  07-07-2023

Nieuwste beoordelingen

 1. Best, Noord-Brabant
  03-04-2024
 2. Best, Noord-Brabant
  01-04-2024
 3. Best, Noord-Brabant
  27-03-2024
 4. Leiden, Zuid-Holland
  25-03-2024
 5. Best, Noord-Brabant
  23-03-2024

Meeste bedrijven per provincie

 1. 157 Zuid-Holland
 2. 132 Noord-Brabant
 3. 106 Noord-Holland
 4. 88 Gelderland
 5. 53 Overijssel