Manicure

Een manicure is een belangrijk onderdeel van de menselijke verzorging. Het is simpelweg een andere term voor handverzorging. Voornamelijk de vrouw vindt het van groot belang om hier aandacht aan te schenken. Uiteraard is het ook geschikt voor mannen. De manicure gaat voornamelijk over het behandelen van de vingernagels, maar er wordt ook voldoende tijd besteed aan de handen. Met aandacht voor manicure zie je er representatief en verzorgd uit!

De kracht van handverzorging

Bij manicure wordt vaak meteen gedacht aan nagels. Het komt misschien als een verrassing, maar dit is niet geheel terecht! Uiteraard wordt er veel aandacht geschonken aan de nagels, maar ook de handen nemen in de manicure een belangrijke plaats in. Zo kun je tijdens een manicure je handen laten reinigen en in laten smeren met verzorgende lotions en crèmes om de gezondheid van de huid te herstellen. Ook behoort een ontspannende handmassage tot de mogelijkheden of kies voor de paraffinebehandeling! Deze klinkt je wellicht minder bekend in de oren, maar is ondanks dat zeker de moeite waard. 

Speciale aandacht voor je nagels

De behandelingen voor je nagels kunnen variëren. Vaak wordt in ieder geval een bepaalde basis toegepast wanneer je je nagels laat doen. Deze basisbehandeling bestaat uit onder andere het knippen en vijlen van de nagels, het terugdringen van nagelriemen, eventueel aangevuld met een likje nagellak toebrengen op de nagels. Daarnaast wordt de nagel ontdaan van eelt en/of losse velletjes. De nagelspecialist gebruikt hiervoor kwalitatief goede nagelproducten.

Manicure+

Als je in de nagelstudio bent, kun je ook besluiten om nog net iets extra’s toe te voegen aan je manicurebehandeling. Kies bijvoorbeeld eens voor kunstnagels! Vaak kun je al tegen een minimale meerprijs prachtige nagels laten zetten. De keuze is zeer divers: laat je informeren over alle mogelijkheden van bijvoorbeeld gel-, BIAB- of acrylnagels

Verschillende soorten manicure

Eerder genoemde manicuremogelijkheden zijn nog maar een tipje van de manicuresluier. Naast de geschetste basismanicure is er nog veel meer mogelijk. Te denken valt aan een French manicure of de reverse French manicure. Ook de spa-manicure, de hotstonemanicure en de gelmanicure zijn zeer populair. Laat je informeren door een specialist en ontdek wat het beste bij jou past.

Waar vind ik de dichtstbijzijnde manicure

Een manicure vinden bij jou in de buurt is niet zo lastig. Veel manicures beschikken over een eigen nagelstudio of vormen een onderdeel van een schoonheidssalon. Ook in badhuizen en thermen zijn vaak manicures in dienst om jou te verzorgen van een ontspannende behandeling.

Manicure

Laatst toegevoegde bedrijven

 1. Bad Nieuweschans, Groningen
  15-05-2022
 2. Oud-Beijerland, Zuid-Holland
  11-05-2022
 3. Berghem, Noord-Brabant
  08-05-2022
 4. Breda, Noord-Brabant
  18-04-2022
 5. Zwolle, Overijssel
  15-04-2022

Nieuwste beoordelingen

 1. Oudkarspel, Noord-Holland
  07-12-2018
 2. Oudkarspel, Noord-Holland
  07-12-2018
 3. Wageningen, Gelderland
  03-09-2018
 4. Oudenbosch, Noord-Brabant
  30-08-2018
 5. Hoornaar, Zuid-Holland
  08-08-2018

Meeste bedrijven per provincie

 1. 172 Zuid-Holland
 2. 163 Noord-Brabant
 3. 124 Noord-Holland
 4. 108 Gelderland
 5. 61 Overijssel

Nagelstudios uitgelicht