Over ons

Bent u opzoek naar een nagelsalon, een nagelstudio of een manicure? Dan bent u op Nagelstudios.nl op de juiste plek. Dit overzicht is al jaren online en is een van de meest toonaangevende overzichten op het gebied van hand- en nagelverzorging.

Actief sinds 2012

Al sinds 2012 is Nagelstudios.nl actief in het huidige format. Echter, de layout is in loop der jaren stevig veranderd. Eind 2017 kwam het team achter Nagelstudios.nl tot de conclusie dat het tijd was voor een nieuw systeem en een nieuwe layout. Dit systeem is begin 2018 opgeleverd en naar stevig testen in juli 2018 actief geworden.

team

Gegevens

Op Nagelstudios.nl staan meer dan 2.500 nagelstudio's, nagelsalons, nagelstylisten en manicures vermeld. Een groot gedeelte van deze (ambulante) nagelstylisten vermeldt niet alleen NAW- en contactgegevens, maar ook openingstijden, aantekening en specialisaties, een website en Social Media accounts. De gegevens op de website worden door de nagelstylisten zoveel mogelijk up-to-date.

Bezoekers

Nagelstudios.nl is een druk bezochte website die maandelijks wordt bezocht door duizenden bezoekers.

Reviews en beoordelingen

Sinds juli 2018 is het mogelijk om een beoordeling achter te laten. Zowel andere bezoekers als nagelsalon eigenaren zijn gebaat bij een (positieve of negatieve) review. Postieve reviews dragen bij aan de goede naam van een nagelsalon, maar ook een negatieve review kan er voor zorgen dat nagelstylisten in de toekomst beter opereren.