/files/shares/content/LTunHw_BKF3SN.jpeg

Voordelen van een Pro Account

Bent u kapper en wilt u profiteren van alle faciliteiten die Kappers.nl te bieden heeft? Kies dan voor Pro Account! Met een Pro Account hebt u toegang tot een groot aantal faciliteiten die het Gratis Account niet biedt:

  • Vermelding bovenaan
  • Social Media
  • Acties
  • Pagina Statistieken
  • Reageren op beoordelingen
  • Geen reclame

Vermelding bovenaan

Het grootste voordeel van het Pro Account ten opzichte van een Gratis Account is dat de vermelding van een Pro Account op iedere pagina, waarvan de locatie binnen een straal 15 kilometer van de vestigingsplaats ligt, bovenaan wordt getoond. Dat betekent dat u boven alle Gratis Accounts staat in uw vestigingsplaats, in alle plaatsen binnen 15 kilometer van uw vestigingsadres en op alle bedrijfspagina's van Gratis Accounts binnen 15 kilometer van uw vestigingsadres.

Een Pro Account krijgt tot wel 10x meer bezoekers dan een Gratis Account

Social Media

Met deze functie kunt u direct linken naar uw Social Media accounts, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.

Acties

Op ieder moment biedt het Pro Account de mogelijkheid om drie acties op uw bedrijfspagina te tonen. Door middel van een goede actie kunt u een potentiele klant over de streep trekken om voor uw kapsalon te kiezen.

Pagina Statistieken

Met een Pro Account kunt u op ieder moment van de dag uw bedrijfspagina-statistieken inzien. U kunt onder andere inzien hoeveel bezoekers uw pagina heeft gehad.

Reageren op beoordelingen

Vanuit uw account kunt u met een Pro Account niet alleen uw gegevens beheren, maar ook reageren op beoordelingen die geplaatst zijn door bezoekers. Reageert u op een beoordeling? Dan wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar de persoon die deze review plaatste. Daarnaast kunt u aangeven of uw reactie op uw bedrijfspagina moet worden geplaatst of niet.

Geen reclame

Op de bedrijfspagina's van Gratis Accounts wordt reclame getoond. Kiest u voor een Pro Account? Dan is uw bedrijfspagina geheel reclamevrij.

Pro Account afsluiten of upgraden?

Bent u reeds in het bezit van een Gratis Account? Dan kunt u uw account upgraden naar een Pro Account. Hebt u nog geen account? Kies dan voor Pro Account!

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.