/assets/img/header-08.jpg

PQ Naildesign

Dit bedrijf claimen

Leuk jong bedrijf. Er is een nagelstudio aanwezig waar je op afspraak je nagels kan laten verzorgen. Acryl en Gelnagels, met en zonder nailart, French manicure, glitter of de babyboom, alles is mogelijk. Opleidingsinstituut voor ONS Odyssey Nailsystems. Groothandel voor producten van ONS. Mogelijkheid om Ambassador te worden bij ONS of misschien wil je je All round opleiding komen doen om nagelstyliste te worden, met het veelzijdige product van ONS. Alles is mogelijk en kan in overleg afgestemd worden. Neem vrijblijvend contact op met ons via de mail of telefonisch. Tevens is in ons pand een kapster aanwezig, schoonheidsspecialliste, pedicure, mogelijkheid voor wimperextentions, massage behandelingen en behandelingen voor permanente make up (PMU) Dit alles op afspraak

Bedrijfsgegevens

PQ Naildesign
Kalkovenweg 21
2401LJ Alphen aan den Rijn
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel PQ Naildesign

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt