Love4Nails Culemborg

Als enige nagelstudio in Culemborg werkt Love4Nails met zowel gel- als acrylnagels. Samen kijken we onder het genot van een kopje koffie welke het beste voor u is. Wat u ook kiest, bij ons krijgt u altijd de beste behandeling voor de beste prijs. Heeft u geen interesse in kunstnagels? Dan is dat bij ons geen probleem, want wij bieden uitgebreide spa manicure arrangementen aan waarbij uw handen en armen een uur lang heerlijk verwend worden inclusief scrub, hand- en armmassages en handmaskers!

Wij werken strikt met producten van het Amerikaanse toonaangevende CND™ en houden zeer hoge hygiënische richtlijnen aan en kijken nooit naar de klok! Dat hoeft u gelukkig ook niet te doen, want Love4Nails is twee keer per week ‘s avonds ook open! Heeft u het doordeweeks te druk? Geen probleem, op zaterdag zijn wij u tot in de vroege middag ook graag van dienst!

U bent van harte welkom om met of zonder afspraak even langs te komen! Wij zijn gevestigd in de Healthcenter Culemborg!

Bedrijfsgegevens

Love4Nails Culemborg
Parallelweg West 13
4104AX Culemborg
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Love4Nails Culemborg

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Love4Nails Culemborg heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Love4Nails Culemborg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB