Bij Ann Nagelstudio

Ik gebruik voor acryl het nieuwe systeem Dip&Buff van Entity dat is een acryl nagel dat wordt gedipt in een potje, Het is makkelijk en op een gezonde manier aan te brengen en te verwijderen. en het heeft een groot voordeel namelijk niet de stinkende geur van de liquid zoals bij gewone acyl. Nail-art is bij mij nu nog beperkt stempel/steentje maar uitbreiding volgt.

Bedrijfsgegevens

Bij Ann Nagelstudio
Boekweitland 25
7722TP Dalfsen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Bij Ann Nagelstudio

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Bij Ann Nagelstudio heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Bij Ann Nagelstudio

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden