/assets/img/header-08.jpg

Nagelstudio Nail & Art

Nagelstudio Nail & Art is gespecialiseerd in het verfraaien van de natuurlijke nagels. Van een trauma nagel(s) tot het verlengen van de nagels. Iedereen kan bij mij de deur uitlopen met precies datgene waar je voor kwam. Mijn salon is een kleinschalige nagelstudio. Ik neem de tijd om zo het beste resultaat te kunnen leveren. We zitten 1 op 1 en een praatje ga ik niet uit de weg. Voor probleemnagels ben je bij mij ook aan het goede adres. Ik kan echt iedere nagel weer mooi maken. Heb je twijfels kun je bij mij altijd en vrijblijvend een intake gesprek inboeken. Zo nemen we alles door en zorgen we dat je de nagels krijgt die je altijd al wilde hebben. Dus voor een lak op de natuurlijke nagels, langere nagels en of probleem nagels. We vinden altijd een oplossing. Tot snel in mijn salon.

Nagelstudio Nail & Art
Nagelstudio Nail & Art

Bedrijfsgegevens

Nagelstudio Nail & Art
Braadkamp 1
3755CJ Eemnes
KvK: 32118707
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 22:00
 • Dinsdag
  9:00 - 22:00
 • Woensdag
  9:00 - 22:00
 • Donderdag
  9:00 - 22:00
 • Vrijdag
  9:00 - 13:00
 • Zaterdag
  9:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Nagelstudio Nail & Art

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt