/assets/img/header-08.jpg

Nagelsalon Lieke

Uw adres in Epe voor prachtige nagels en verzorgde handen. Lieke is gediplomeerd nagelstyliste. Nagelsalon Lieke heeft een ruime parkeergelegenheid en de salon is gevestigd op de begane grond waardoor het ook goed toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn.

Nagelsalon Lieke

Bedrijfsgegevens

Nagelsalon Lieke
Korte Blekersweg 29
8162RL Epe
KvK: 68450192
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 21:00
 • Dinsdag
  9:00 - 21:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 21:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Nagelsalon Lieke

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

23-08-2021, 23:50

Elke maand weer prachtige nagels. Professioneel en ook nog eens super gezellig.

11-08-2021, 19:45

Nooi meer! Het was me aangeraden hier heen te gaan maar daar heb ik nu mega spijt van. Mijn hele nagelriemen zijn kapot gevijld, nog nooit meegemaakt bij een nagelsalon. Ja de vorige nagel salon had er blijkbaar solar op gedaan, maar dat betekend nog niet dat je zo hard kan gaan vijlen dat vrijwel elke nagelriem tot bloedens toe kapot gaat. Ook met een dunne huid en nagel moet een nagelstyliste kunnen omgaan, en niet maar doorvijlen en de boel stuk maken. Ook heb ik 1 nagel waar een deel geen topcoat op zit wat er nu heel lelijk uit ziet. Ook dat was niet mevrouw haar probleem en kon ze niks aan doen. Ze had haast want had nog een afspraak, en het duurde haar langer als verwacht…. Ik had netjes van te voren aangegeven waar ik mijn nagels voor haar had laten doen en dat het niet zo netjes was gedaan en ze er helemaal af moesten, dus ze was van te voren op de hoogte. Maar dit is echt te absurd voor woorden! Ik maak video’s met mijn handen in beeld, en moet nu dagen gaan wachten tot de wonden weg zijn…. Netjes een berichtje gestuurd naar mevrouw, maar die vind dat de schuld overal ligt behalve bij zichzelf. Echt heel slechte service!

Nagelstudios in de buurt