Sense for Nails Nagelstudio

Welkom bij Sense for Nails!

Mijn naam is Sen Nguyen en ik heb al jaren een passie voor het verzorgen van nagels. Het begon als een hobby waarmee ik de nagels van mijn familie en vriendinnen verzorgde. Vervolgens heb ik in de salon van mijn vriendin in Dordrecht gewerkt om ervaring op te doen.

Mijn droom was om ooit een eigen salon te beginnen. Na het behalen van mijn diploma ben ik in 2010 met mijn familie een salon begonnen in Breda. Hier heb ik tot 1 juli 2022 met plezier gewerkt.

Om een betere balans te creëren, ben ik verder gegaan in Hendrik-Ido-Ambacht. Hygiëne en kwaliteit staan hier bij mij voorop. Ik werk alleen met topproducten zoals The Gelbottle Inc, The One en Young Nails, waarmee ik u een uitstekende behandeling kan aanbieden.

Kom gezellig langs bij Sense for Nails voor een goed verzorgde nagelbehandeling en meer. Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op!

Bedrijfsgegevens

Sense for Nails Nagelstudio
Fonteinkruid 30
3344CB Hendrik-Ido-Ambacht
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Sense for Nails Nagelstudio
Sense for Nails Nagelstudio
Sense for Nails Nagelstudio

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Sense for Nails Nagelstudio heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Sense for Nails Nagelstudio

Uw beoordeling: