Beauty salon en groothandel Soraya

Beautygroothandel Soraya is dé toonaangevende leverancier in de wereld van schoonheid en verzorging. Met een focus op het gerenommeerde merk Halo, zijn we een betrouwbare bron voor hoogwaardige nagelproducten en -diensten. Van onze eigen nagelsalon tot onze uitgebreide nagelgroothandel, bieden we een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit, waaronder gels, acryl, nail art en meer.

Naast ons uitgebreide assortiment aan producten, leggen we ook een sterke nadruk op educatie en professionele ontwikkeling. Onze deskundige instructeurs bieden boeiende en praktijkgerichte opleidingen en workshops, waar zowel beginners als ervaren professionals hun vaardigheden kunnen aanscherpen en uitbreiden. We streven ernaar om een brug te slaan tussen innovatie en traditie, waarbij we de nieuwste trends combineren met bewezen technieken.

Bij Beautygroothandel Soraya streven we naar niets minder dan perfectie. Onze passie voor schoonheid en ons streven naar excellentie drijven ons voort om voortdurend te innoveren en te evolueren. Of u nu een gepassioneerde nagelstylist bent die op zoek is naar hoogwaardige producten of een aspirant-professional die zijn vaardigheden wil verbeteren, bij Beautygroothandel Soraya bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in schoonheid, klaar om u te ondersteunen op uw reis naar succes.

Bedrijfsgegevens

Beauty salon en groothandel Soraya
Ranonkellaan 213
8245HE Lelystad
KvK: 89171187
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Beauty salon en groothandel Soraya

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 13:00
Woensdag
9:00 - 21:00
Donderdag
9:00 - 13:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
9:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Beauty salon en groothandel Soraya heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Beauty salon en groothandel Soraya

Uw beoordeling:

Plaatsen in de buurt