/assets/img/header-08.jpg

Elegancia Nagelstyling

Dit bedrijf claimen

Mijn naam is Nieves Alconero en ik ben al jaren een professional in het verzorgen van hand en nagels. Mijn specialiteit zit hem vooral in het verzorgen van probleemnagels. Met probleemnagels bedoel ik het verzorgen van gespleten, beschadigde, zwakke, broze en dunne nagels. Ik heb ook de perfecte behandeling tegen nagelbijten. U kunt natuurlijk ook bij me terecht voor het zetten van gel of acrylnagels. Ik werk alleen met de hoogste kwaliteit producten om u van mooie handen en nagels te voorzien. Ook volg ik de laatste kunstnageltechnieken die er zijn op het gebied van nagels. Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Graag tot snel bij Elegancia Nagelstyling.

Bedrijfsgegevens

Elegancia Nagelstyling
Kopermolenring 11
7241VN Lochem
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Elegancia Nagelstyling

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

24-03-2021, 16:10

Ben heel blij met deze studio en dik tevreden doet de naam eer aan. Word als een prinses behandeld.

08-01-2019, 16:36

Mijn duimnagels zijn in mijn tienerjaren beschadigd door caustic soda. Daardoor verkleurd en voorzien van groeven. Dankzij de vakkundige probleem nagel kennis van Nieves is er niets meer van te zien. Ik heb tig nagelstylistes bezocht en er wel 50 jaar op moeten wachten. Beter laat dan nooit. Ik geniet er elke dag van. Ik kan iedereen met of zonder probleem nagels Nagelstudio Elegancia met Nieves aan het roer aanbevelen .

Nagelstudios in de buurt