/assets/img/header-08.jpg

Trang Beauty Nail

Dit bedrijf claimen

TrangBeautynail is een negalstudio in Purmerend. Wij zijn gevestigd in het centrum vlakbij Tramplein. Wij bieden acrylnagels al vanaf €25!

Bedrijfsgegevens

Trang Beauty Nail
Gouw 2
1441CP Purmerend
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Trang Beauty Nail

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

31-07-2021, 11:12

Slechte service, onprofessioneel medewerkers vieze zaak en zeer duur

21-01-2020, 10:21

Nagels werden afgeraffeld omdat er nieuwe klanten binnenkwamen. Je moet 100x herhalen dat ze niet zo veel van je eigen nagel af moet halen, ze blijven namelijk maar slijpen. Helaas zien mijn nagels er niet netjes uit en hebbeb me ook nog lopen besodemieteren et de prijs. Wanneer je ze hier op aanspreekt, doet men net alsof ze het niet begrijpen. Kortom, niet hygiënisch, slordig en ze zouden niet continue tijdens het zetten van de nagels, op hun mobiel moeten zitten. Ik raad iederen af om hier zijn nagels te doen.

13-08-2019, 11:50

Mijn mening/ervaring: eel te hoge prijzen en geen kwaliteit. Ze laten je zo met scheve nagels de deur uit lopen en durven er nog €30 voor te vragen. Je wensen worden ook straal genegeerd en als je dan aangeeft dat ze het verkeerd doet, doet ze alsof dr neus bloed of dat ze je niet verstaat/begrijpt. Kortom heel onprofessioneel, slechte service en slechte kwaliteit.

Nagelstudios in de buurt