Trang Beauty Nail

TrangBeautynail is een negalstudio in Purmerend. Wij zijn gevestigd in het centrum vlakbij Tramplein. Wij bieden acrylnagels al vanaf €25!

Bedrijfsgegevens

Trang Beauty Nail
Gouw 2
1441CP Purmerend
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Trang Beauty Nail

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Xandra
28-03-2023, 16:41
Perfecte acryl nagels met gellak, mijn spaarkaart is bijna vol dus kan me niet vinden in de slechte reviews. Kim ikzelf ben weer uiterst tevreden met mijn nagels. 🤍🥳💯💥👍💅
Dies
31-07-2021, 17:12
Slechte service, onprofessioneel medewerkers vieze zaak en zeer duur
Jen
21-01-2020, 16:21
Nagels werden afgeraffeld omdat er nieuwe klanten binnenkwamen. Je moet 100x herhalen dat ze niet zo veel van je eigen nagel af moet halen, ze blijven namelijk maar slijpen. Helaas zien mijn nagels er niet netjes uit en hebbeb me ook nog lopen besodemieteren et de prijs. Wanneer je ze hier op aanspreekt, doet men net alsof ze het niet begrijpen. Kortom, niet hygiënisch, slordig en ze zouden niet continue tijdens het zetten van de nagels, op hun mobiel moeten zitten. Ik raad iederen af om hier zijn nagels te doen.
Naima
13-08-2019, 17:50
Mijn mening/ervaring: eel te hoge prijzen en geen kwaliteit. Ze laten je zo met scheve nagels de deur uit lopen en durven er nog €30 voor te vragen. Je wensen worden ook straal genegeerd en als je dan aangeeft dat ze het verkeerd doet, doet ze alsof dr neus bloed of dat ze je niet verstaat/begrijpt. Kortom heel onprofessioneel, slechte service en slechte kwaliteit.

Beoordeel Trang Beauty Nail

Uw beoordeling: