/assets/img/header-08.jpg

Gelakt by Lau Nagelsalon

Als gespecialiseerd manicure en pedicure biedt Lau cosmetische schoonheidsbehandelingen voor handen, voeten en nagels in de Gelakt by Lau Nagelsalon in Schagen. Gelakt by Lau Nagelsalon is gevestigd in en boven de parfumerie Pour Vous Schagen. In de winkel is een ruimte ingericht voor manicure behandelingen en boven is een ruimte voor pedicure behandelingen. De mooiste afwerking van jouw nagels krijg je met een OPI GelColor behandeling. GelColor draagt als een gelnagel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. Je nagels blijven tot wel twee weken glanzend en mooi en je natuurlijke nagel wordt niet beschadigd. Bij de GelColor behandeling wordt gebruik gemaakt van de OPI GelColor producten. OPI is wereldwijd marktleider in professionele nagelverzorging. Er is een groot assortiment OPI GelColor kleuren beschikbaar en ieder seizoen wordt het assortiment uitgebreid. Gelakt by Lau richt zich volledig op de ontspanning, verzorging en schoonheid van handen en voeten. Van hand- of voetmassage tot GelColor behandeling, iedere manicure of pedicure laat uw handen of voeten ontspannen en zorgt ervoor dat u verzorgd voor de dag komt.

Gelakt by Lau Nagelsalon
Gelakt by Lau Nagelsalon
Gelakt by Lau Nagelsalon

Bedrijfsgegevens

Gelakt by Lau Nagelsalon
Laan 4
1741EB Schagen
KvK: 74651110
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 14:00
 • Vrijdag
  9:00 - 21:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Gelakt by Lau Nagelsalon

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

01-05-2019, 16:05

Eindelijk echt mooie nagels! Veel keuze in Gelcolor kleuren en nailart, ik ben er helemaal blij mee!

01-05-2019, 15:28

Vandaag meteen bij de opening geweest, en heerlijk een manicure en pedicure laten doen.!1 Een aanwinst voor de Pour Vous, een mooie en gezellige ambiance Goed gedaan,Lau ! Openingstijden niet correct zie boven

Nagelstudios in de buurt