The little nail spot

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over The little nail spot, gevestigd in Sittard in de provincie Limburg. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen The little nail spot voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in Sittard.

Bedrijfsgegevens

The little nail spot
Hillenraedtstraat 15
6136BR Sittard
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
The little nail spot

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 6 beoordelingen
Michelle
23-12-2021, 04:38
Vanaf het moment dat je de salon naar binnen loopt voel je al een vlaag van rust over je heen stralen. Wat een leuke ervaring en prachtige nagels! Echt een aanrader☺️
22Nina
18-12-2021, 15:10
In haar knusse studio wordt je met veel aandacht en liefde door Dunja in de watten gelegd. Ze geeft je advies, maar je keuze is vrij uiteraard. Ze weet wat ze doet en houdt van haar vak. Absolute aanrader! ❤
Sharon
10-12-2021, 21:04
Gezellige salon met altijd een warm welkom. Dunja neemt alle tijd voor je en werkt precies. Zeker een aanrader!
Gemma
10-12-2021, 01:00
Super mooie nagels! Je kunt altijd terecht als er iets is met de nagels. Super fijn!
Tamara
08-12-2021, 20:00
Super mooie nagels, geeft weken plezier. Een topper van een nagelstyliste, professioneel en oog voor details. Kortom een aanrader.
Emma-Louise
08-12-2021, 03:35
Super mooie nagels voor een super prijs! Ze is ontzettend lief en zorgzaam. Ik ga hier nog vaker naar toe!!

Beoordeel The little nail spot

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden