/assets/img/header-08.jpg

Chez Paulien Manicure Pedicuresalon

Chez Paulien is een nagelsalon die zich specialiseert in het behandelen van uw voeten en handen. Bij Chez Paulien kunt u terecht voor al uw handverzorging en voetverzorging. U heeft een ruime keuze uit behandelingen bij Chez Paulien voor een zeer schappelijke prijs. Betreffende handverzorging (Manicure) kunt u bij Chez Paulien terecht voor de volgende behandelingen: Mani polish - Nagels in model vijlen, polijsten van de nagels, handcrème. Manicure - Nagelriembehandeling, nagels in model vijlen, nagels polijsten, handscrub, handcrème, nagellak of nagelverharder. Manicure de Luxe - Nagelriembehandeling, nagels in model vijlen, nagels polijsten, handscrub, handmassage, handpakking op basis van paraffine, nagelverharder. Mani Gellak - Nagelriembehandeling, nagels in model vijlen, nagels polijsten, gellak, nagelriemolie, handcrème. (de nagels dienen de gewenste lengte te hebben) Verwijderen van Gellak - Geen nieuwe lak plaatsen, verzorging van de nagelplaat, nagelverharder. Handpakking - Handpakking op basis van paraffine. Betreffende voetverzorging (Pedicure) kunt u bij Chez Paulien terecht voor de volgende behandelingen: Mini Spa Pedicure - Spa voetenbad en desinfecteren van de voeten, nagels knippen en in model vijlen, polijsten van de nagels, voetcrème, nagels lakken. Spa Pedicure - Spa voetenbad en desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelriembehandeling, nagels in model vijlen en polijsten, verwijderen van eelt, voetscrub en voetcrème. Spa Pedicure de Luxe - Spa voetenbad en desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelriembehandeling, nagels in model vijlen en polijsten, verzachten eelt, voetscrub, voetpakking op basis van paraffine, voetmassage. Pedi Gellak - Spa voetenbad en desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelriem behandeling, nagels in model vijlen en polijsten, verwijderen eelt, voetscrub, gellak, voetcrème. Verwijderen van Gellak - Geen nieuwe lak plaatsen, verzorgen van nagelplaat, nagelverharder. Voetpakking - Voetpakking op basis van paraffine. Naast deze behandelingen kunt u bij ons ook producten kopen zodat u thuis ook uw voeten kunt verzorgen met de bijpassende crèmes! U kunt dus bij Chez Paulien terecht voor alles wat betreft handen en voeten! Neem vooral contact op voor een afspraak! Dus gun je handen en voeten de verzorging die ze verdienen!

Chez Paulien Manicure Pedicuresalon
Chez Paulien Manicure Pedicuresalon

Bedrijfsgegevens

Chez Paulien Manicure Pedicuresalon
Dr. Ringersstraat 59 a
5144RX Waalwijk
KvK: 74409247
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Chez Paulien Manicure Pedicuresalon

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

05-07-2021, 21:45

Paulien werkt eigenlijk niet 's avonds, maar wilde mijn nagels toch doen in de avonduren. Daarbij nam ze uitgebreid de tijd om mijn handen te verzorgen en een kleurtje te kiezen voor mijn nagels. Ze gaf eerlijk advies over welke soort nagelbehandeling het best zou passen en dat was bij mij niet de duurste. Het was een hele gezellige en ontspannende avond en mijn nagels zijn prachtig. Echt een aanrader!

Nagelstudios in de buurt