StudioJustMiranda

U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel.
Combineer het gemak van een nagellak met de kwaliteit van een gel !
Dit product verstevigd de nagel en blijft 2 weken mooi op de natuurlijke nagel (afhankelijk van de groei snelheid van uw nagels soms zelfs langer) en kan eenvoudig weer worden verwijderd.
Op teennagels blijft de CND Shellac™ zelfs tot wel 6 weken mooi! Dit omdat teen nagels veel langzamer groeien en meer beschermd worden door sokken en schoeisel.
U komt met mooie, droge nagels de salon uit. Het product wordt namelijk uitgehard in een UV-Lamp. Geen gedoe met stoten en beschadigen van de net gelakte nagels!
Het product is ideaal voor mensen die weinig tijd (of zin) hebben en toch mooie gelakte nagels willen.

Bedrijfsgegevens

StudioJustMiranda
Klapstraat 32
6931CJ Westervoort
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

StudioJustMiranda

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

StudioJustMiranda heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel StudioJustMiranda

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB