Shelly Hair Nails & Beauty

Je kunt bij salon Shelly Hair Nails & Beauty in Zeist je hart ophalen, want eigenaresse Selly runt hier een waar nagelwalhalla, kapsalon en beautysalon in één. Naast het ruime assortiment aan nagel- en voetverzorgingen, kun je hier ook terecht voor speciale behandelingen, zoals kunstnagels met een glas-, chroom- of color-changing effect, wenkbrauwextensions, wimperextentions, waxing of een fijne ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling. Voor mannen zijn er tevens manicures en pedicures beschikbaar en ook kinderen kunnen genieten van een Cinderella-verzorging. Zo kun je er een gezellig dagje met z'n tweeën van maken.

Goed om te weten: er is een mogelijkheid om gratis te parkeren op de Prins Hendriklaan, achter de Slotlaan. De salon is op 2 minuten lopen vanaf het busstation Zeist.

Bedrijfsgegevens

Shelly Hair Nails & Beauty
Slotlaan 288
3701GW Zeist
KvK: 69939489
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Shelly Hair Nails & Beauty
Shelly Hair Nails & Beauty
Shelly Hair Nails & Beauty

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 19:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
9:00 - 19:00
Donderdag
9:00 - 20:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
9:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Shelly Hair Nails & Beauty heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Shelly Hair Nails & Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB