/assets/img/header-08.jpg

Aim Beauty

Dit bedrijf claimen

Hallo, mijn naam is Esmee. Ik ben gecertificeerd in wimperextensions, spray tanning en allround nagelstyling. Aim Beauty is gevestigd in Zwolle. Ik werk aan huis in een prettige omgeving, persoonlijk en vertrouwd. Dat maakt het mogelijk behandelingen aan te bieden voor betaalbare tarieven. Aim Beauty werkt enkel met producten van zeer hoge kwaliteit. Aim Beauty heeft geen vaste openingstijden maar werkt alleen op afspraak. Zie de website aimbeauty(punt-nl) voor een compleet overzicht van de aangeboden behandelingen met uitgebreide informatie. Wilt u ook een mooi egale teint, mooie wimpers, nagels of een mooi haarsierraad in de vorm van veren, dan kunt u via de website informatie vinden om een afspraak te maken. Hopelijk tot ziens bij Aim Beauty!

Bedrijfsgegevens

Aim Beauty
Porporastraat 56
8031HS Zwolle
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Aim Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt