Beautybar Aalsmeer

Bij nagelstudio Beautybar Aalsmeer in Aalsmeer kun je terecht voor acrylnagels, gellak, een manicure, pedicure en wimperextensions.

Bij deze salon staan kwaliteit, klantgerichtheid en hygiëne hoog in het vaandel. Eigenaresse Maaike heeft meer dan 9 jaar ervaring en heeft een passie voor nagels en wimpers. Ze luistert goed naar jouw wensen zodat je tevreden de salon verlaat. De wimperextensions brengt Maaike aan door middel van de one by one-techniek. Op iedere wimper wordt één nepwimper aangebracht voor een natuurlijk effect.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

Neem gerust een kijkje op de site www.beautybaraalsmeer.nl

Bedrijfsgegevens

Beautybar Aalsmeer
Hadleystraat 9
1431SK Aalsmeer
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Beautybar Aalsmeer

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 14:00
Dinsdag
9:00 - 14:00
Woensdag
9:00 - 14:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 15:30
Zaterdag
11:00 - 15:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Beautybar Aalsmeer heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Beautybar Aalsmeer

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB