Beautique Isabel

Lieve allemaal,
Bij Beautique Isabel kunt u terecht voor alle behandelingen op het gebied van nagels , wimper en wenkbrauwen. En vanaf September 23’ ook ook Schoonheids behandelingen

-Biab
-Gel
-Acryl
-Gellak
-Teennagels
-Emanicure

WIMPERS
-Lashlift

WENKBRAUWEN
-PMU powderbrows
-Henna brows
-Wenkbrauwen verven
-Wenkbrauwen harsen/epileren

HARSEN
-Kin
-Bovenlip

Bedrijfsgegevens

Beautique Isabel
Wandelhei 25
5685GM Best
KvK: 86145770
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Beautique Isabel

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Aline
25-10-2023, 07:22
Ik ben nu 4 keer bij Isabel geweest en ben super tevreden. Ik laat een foto zien wat ik op mijn nagels wil en dat krijg ik dan ook. Isabel is super netjes en secuur en super vriendelijk. Ook denkt ze mee als ik over kleuren zit te twijfelen en is ze eerlijk als een kleur niet werkt bij bijv nailart. Ben al bij veel studio’s of personen geweest voor mijn nagels maar Isabel is toch wel mijn favoriet!
Anita
12-10-2023, 11:39
Ik ben nu al voor de 4e keer bij Isabel geweest. En ben zeer tevreden hoe zij de nagels verzorgd, maar voornamelijk hoe zij deze lakt(biab/gellak). Geen geknoei, super netjes! Ze heeft enorm veel keuzes qua kleuren, wat soms een lastige keuze is voor mij, haha. Maar ik kan in de tussentijd mijn keuzes bedenken als de behandeling wordt ingezet. En Isabel denkt mee. De lak blijft ook goed zitten!! En krijg er ook leuke, mooie complimenten over(zelfs van mannen in mijn omgeving, haha)
Dominique
08-07-2023, 17:22
Isabel is zeer nauwkeurig en kundig! Mijn nagels hadden geen mooie vorm van nature en bij andere nagelstudio’s bleef de lak nog geen week zitten. Nu ben ik al een hele tijd bij Isabel en kan ik lang genieten van mooie nagels! Erg blij mee!
Isabel gaf mij in het begin het advies om over te stappen op Biab. Ik kende mijn nagels niet meer terug al een behandeling. Mijn nagels zien er na elke behandeling uit alsof ze uit een magazine komen. Ook krijg ik veel complimenten van mensen om mij heen. Ik heb er graag 40 minuten reistijd voor over om mijn nagels bij Isabel te laten doen. Dikke aanrader!
Melissa van Bogget
08-07-2023, 02:00
Isabel is super klantvriendelijk, luistert goed naar je wensen en ze is heel goed in wat ze doet! Elke keer weer dol op m’n nagels waar ik veel complimentjes over krijg. (biab)
Ietje
27-06-2023, 22:03
Geweldig. Isabel is heel secuur. Ik krijg veel complenten. Zowel voor nagels als wenkbrouwen.
Dankjewel Isabel

Beoordeel Beautique Isabel

Uw beoordeling: