Salon Ligé

Bij Salon Ligé staat het behoudt van de natuurlijke nagel voorop. Uw nagels kunnen met IBX verstevigd worden en maar IBX werkt ook beschermend onder gelpolish. Ook zonder gelpolish of gel beschermt IBX uw nagels. Ideaal voor als u met uw beroep veel in het water zit. IBX is ook uitermate geschikt tijdens chemo behandelingen. Meer informatie over IBX en alle andere behandelingen kunt u lezen op mijn website.

Bedrijfsgegevens

Salon Ligé
Schoolstraat 13
6641DA Beuningen
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Salon Ligé

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Salon Ligé heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Salon Ligé

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden