/assets/img/header-08.jpg

Just Yvonne, salon voor lichaam en geest

Dit bedrijf claimen

Gel Nails by JM behandeling zorgt voor mooie en gezonde nagels. Easynailpolish is rijk aan aan kleurpigmenten en beschikt over gelbestanddelen die zorgen voor een extra versteviging. Tevens blijft deze nagellak maar liefst 3 weken zitten zonder te gaan bladeren. Ik kan ook uw teenagels voorzien van een nieuw en trendy kleurtje. Wanneer de nagellak is aangebracht, zal deze worden verhard dmv een UV-lamp. Deze lamp zorgt ervoor dat de gel Nail Polish goed uithardt en u extra lang van uw gelakte nagels kunt genieten. Een Easy Gel Nail Polish is er al voor €25,-

Bedrijfsgegevens

Just Yvonne, salon voor lichaam en geest
Spoorsingel 65
1947LB Beverwijk
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Just Yvonne, salon voor lichaam en geest

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt