Nagelstudio Larissa Maasland

Vanaf 2007 begonnen als hobby. In 2010 ben ik gestart met de opleiding tot nagelstyliste. En vanaf december 2012 run ik mijn eigen nagelstudio. Mijn doel is u te voorzien van een prachtige set kunstnagels of een versteviging van uw eigen nagels, waarvan u (door tijdig op te laten vullen) lang plezier zult hebben. In mijn nagelstudio werk ik zowel met acryl als gel.

Door het regelmatig volgen van cursussen en workshops blijf ik up-to-date om u de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Nagelbijters zijn ook van harte welkom, speciaal voor hen bied ik nagelbedverlenging. En om helemaal van de nagelbijtverslaving af te komen een compleet nagelbijtarrangement. In de nagelstudio staan vanzelfsprekend hygïene, kwaliteit en service voorop. Ook staat er altijd een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Dus wilt u prachtige nagels? Kom gerust eens langs in kiosk Plein 45 of bel/mail voor een offerte of afspraak.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Nagelstudio Larissa Maasland
Acaciastraat 20
1971ZZ IJmuiden
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Nagelstudio Larissa Maasland

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Nagelstudio Larissa Maasland heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nagelstudio Larissa Maasland

Uw beoordeling: