Excellent Nails Studio

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Excellent Nails Studio, gevestigd in Breda in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen Excellent Nails Studio voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in Breda.

Bedrijfsgegevens

Excellent Nails Studio
Tolbrugstraat 2
4811WN Breda
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Excellent Nails Studio

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Isa Gaiya
06-03-2022, 22:50
Fantastische service. Duidelijke afspraken. Geweldig resultaat.
Wendy
15-12-2020, 21:25
Echt een hele slechte zaak afspraken niet nakomen en prijzen in een keer gaan veranderen en dan ook nog een andere taal gaan spreken en dan wil je wat zeggen dan zeggen ze ik jou niet verstaan .

Changerijnig tegen de klanten ik ben op 12 -12-2020 daar geweest en nu 3 dagen later zijn mijn nagels hopeloos verpest stukken eraf nagellak niet goed verdeeld kan ook niet anders als het potje al bijna leeg was . Ben zo boos zonde dat ze nu dicht zijn vanwege Corona maar ik ga nog terug naar de lockdown want nu nemen ze niet op
Patricia
15-12-2020, 21:16
Slechte zaak. Komen afspraak niet na. Ineens andere prijzen. Zijn super arrogant en behandelen je als stront.
Suong
16-06-2020, 14:02
Op zaterdag 13-06-2020 met twee vriendinnen M en V hier geweest. We kwamen alledrie voor een pedicure die op de website vermeld stond voor 25 euro. Daarnaast had M ook een manicure, wat samen met de pedicure 35 euro zou kosten.

Vooraf had ik gebeld om te reserveren. Zij wisten dus van onze komst af. Aan de telefoon heeft de man niets gezegd over afwijkende prijzen.

Eenmaal aangekomen bij de nagelsalon mochten we plaatsnemen. V en ik in de massagestoelen voor de pedicure, M zat klaar voor de manicure. M werd verteld dat de manicure 35 euro kostte en dat het enkel lakken van de vingernagels 15 euro zou kosten. Na een lastige conversatie (omdat meneer en mevrouw slecht Nederlands spreken), bleek dat de prijzen al drie jaar geleden zijn verhoogd, maar dat ze het niet konden aanpassen op Google. De prijzen waren nu 35 euro voor een pedicure, 50 euro voor een pedicure + lakken en een manicure was 35 euro. Vanwege deze prijzen besloten we de pedicure te annuleren, maar M liet nog wel haar vingernagels lakken voor 15 euro. Tijdens een klein Vietnamees onderonsje (wat ik versta omdat ik toevallig Vietnamese ben) werd er besloten dat we 5 euro korting kregen. Omdat het -uiteraard- een principekwestie was geworden, weigerden we alsnog de pedicure. We mochten in de massagestoel blijven zitten, terwijl de nagels van M donkerpaars zouden worden gelakt.

Uit het niets sprong de lakkende dame op en liet op haar telefoon allemaal jurkjes zien aan V die “maar” 12 euro kosten, die had ze gekocht in een hele leuke winkel tien minuten verderop. Ze stond erop om het adres te geven, maar dat hoefde niet. Vervolgens deed ze een paar minuten later hetzelfde bij M en tot slot ook bij mij. Ik zag dat dit op één of andere Vietnamese website stond, dus waarschijnlijk stond ze de winkel te promoten van een vriend/vriendin/familielid. Erg vreemd. Nadat dit gebeurde, ben ik tijdens het zitten gaan kijken naar de website van Excellent Nails Studio. Ook op hun eigen website staan nog de oude prijzen vermeld. Slechte zaak!

Na een tijd bleek de vrouw klaar te zijn met de nagels van M. M had echter geen donkerpaarse nagels, maar lichtroze nagels! Een aanzienlijk verschil! Omdat M in de veronderstelling was dat het een basiscoat was, kon ze niet eerder ingrijpen. Voor we iets konden zeggen, stond mevrouw op, deed een mondkapje op (toen ineens wel?!) en hielp de volgende personen. Wij stonden verbaasd om ons heen te kijken, niet-begrijpende wat nu de bedoeling was, omdat niemand fatsoenlijk met ons communiceerde. Uiteindelijk zijn we zonder te betalen weggelopen, omdat we lang in de kleine zaak stonden te wachten op… Nou ja, dat weten we dus niet.

Al met al was het een erg vreemde ervaring en zijn we zeer ontevreden;
- Prijzen website komen niet overeen met de werkelijke prijzen;
- ongevraagd drong mevrouw zich aan ons op met allerlei kleding;
- hele hele slechte communicatie;
- alles zag er smoezelig en onfris uit.

Hier komen we nooit meer! Die ene ster die ik móet geven, is één ster teveel.

Beoordeel Excellent Nails Studio

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB