Healthy Nail Salon

Als gediplomeerd manicure en pedicure kunt u bij mij terecht voor het verzorgen van uw handen en voeten.

Manicure:
Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van beschadigde nagels. Beschadigde nagels kunnen ontstaan door vinger tussen de deur (trauma), nagelbijten, kunstnagels, gellak, ziekte, medicijn gebruik, etc...
U kunt gratis en vrijblijvend een afspraak bij mij maken om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw nagel(s) te verbeteren.

U kunt uiteraard ook bij mij terecht voor een heerlijk verzorgende manicure behandelen waarbij ik zoveel mogelijk met natuurlijke, vegan en dierproefvrije producten werk (let wel ik plaats geen gellak).

Pedicure:
Als pedicure kunt u bij mij terecht met moeilijk te knippen nagels, eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, mycose, verdikte nagels...
Daarnaast kunt u er voor kiezen om de voeten extra te laten verzorgen door een scrub & masker behandeling erbij te boeken. In de lente/zomer kunt u teennagels ook laten lakken.

Bij mij staan gezonde nagels hoog in het vaandel en daarbij horen producten die zo natuurlijk, vegan en dierproefvrij zijn.

Ervaar je problemen met je handen en/of voeten of wil je ze juist heerlijk laten verzorgen maak dan een afspraak via mijn website, telefonisch of via de mail.

Ingrid Oosterbeek

Bedrijfsgegevens

Healthy Nail Salon
Anna van Saksenstraat 21
1901TH Castricum
KvK: 81286821
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Healthy Nail Salon
Healthy Nail Salon

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 14:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 14:00
Vrijdag
9:00 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Healthy Nail Salon heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Healthy Nail Salon

Uw beoordeling: