Nagelsalon Lia

Ik ben Lia Gerrits van den Ende. Van oorsprong kom ik uit Nijmegen, maar zoals mijn man zegt, daar kan ik ook niets aan doen. Inmiddels woon ik al weer ruim 30 jaar in Cuijk en ben getrouwd met een echte Cuijkenaar.

Ooit ben ik mijn werkzame leven begonnen als kapster maar dat heb ik niet zo lang gedaan. Daarna een aantal jaren voor de kinderen gezorgd en uiteindelijk op kantoor gaan werken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…….. aangezien ik een echt mensenmens ben kan het kantoorwerk mij niet meer voldoende bekoren en ben ik op zoek gegaan naar een manier om toch weer meer met mensen te kunnen werken. Met mijn eigen nagelsalon denk ik een goede combi te hebben met het werk op kantoor.

Mijn nagelopleiding heb ik gevolgd bij Florence Nails in Wijchen, al heel veel jaar een begrip in de nagel- en wimperwereld.

Mijn nagelsalon is kleinschalig en de sfeer is informeel. Zo kan er naast veel persoonlijke aandacht ook meer tijd worden besteed aan de hygiëne. Ik werk alleen op afspraak:
* op maandag en donderdag de gehele dag.
* alle werkdagen in de avonduren.
* op zaterdag ochtend.

Bedrijfsgegevens

Nagelsalon Lia
Jan van Cuijkstraat 81
5431GA Cuijk
KvK: 81828780
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Nagelsalon Lia
Nagelsalon Lia
Nagelsalon Lia

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:00
Dinsdag
18:00 - 21:00
Woensdag
18:00 - 21:00
Donderdag
9:00 - 21:00
Vrijdag
18:00 - 21:00
Zaterdag
9:30 - 12:30
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Nagelsalon Lia heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nagelsalon Lia

Uw beoordeling: