/assets/img/header-08.jpg

Nail Art & Massage Salon Xiang Fei

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Nail Art & Massage Salon Xiang Fei, gevestigd in Delft in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen Nail Art & Massage Salon Xiang Fei voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in Delft.

Bedrijfsgegevens

Nail Art & Massage Salon Xiang Fei
Thorbeckestraat 5
2613BT Delft
KvK: 27304568
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Nail Art & Massage Salon Xiang Fei

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

Masha
26-06-2021, 08:52

acryl nieuwe zet gehad, wat zo mooi en mooi dun, heel blij mee.

Sanna
26-06-2021, 08:50
haak
25-08-2020, 05:43

Ze praten over het algemeen Engels en heel erg met elkaar in de eigen taal dat zou niet moeten kunnen waar wij bij zitten is het moeilijk uit te leggen dat het niet goed gedaan is de gelnagels ben er geweest slecht te verstaan veel in de eigen taal met elkaar . dus de behandeling was ook zeer slecht .

e.m reijchard
25-08-2020, 05:25

ik ben met mijn kleindochter geweest zoo slecht contant betalen geen bon en de nagels zijn om te huilen ik ga zeker terug voor een klacht in te dienen

Nagelstudios in de buurt