La Magnifique

La Magnifique is een nagelsalon in Eindhoven waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen, zowel voor je handen als voor je voeten. Als je aandacht besteedt aan je uiterlijk voel je je aantrekkelijker en ben je meer zelfverzekerd. Je handen en nagels mogen daarbij niet ontbreken, ze zijn je visitekaartje. Een bezoek aan La Magnifique is daarom zeker de moeite waard. Ik help je graag om je handen en nagels naar wens te verzorgen. Naast de verschillende behandelingen kun je ook rekenen op een deskundig advies.

Bedrijfsgegevens

La Magnifique
Bandalaan 35
5641GG Eindhoven
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

La Magnifique

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

La Magnifique heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel La Magnifique

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden