/assets/img/header-08.jpg

Cooky Nailstudios

Dit bedrijf claimen

Cooky Nailstudios. Het juiste adres voor acrylnagels, gelnagels, nailart, pedicure en voor de verzorging van uw natuurlijke nagels.

Bedrijfsgegevens

Cooky Nailstudios
Veemarkt 5
1621JA Hoorn
KvK: -
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Cooky Nailstudios

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 7.5
Gebaseerd op 4 beoordelingen

Beoordelingen

Annemiek Jager
05-05-2022, 21:13

Ik kom er nu al een paar jaar. Vriendelijk personeel, goede prijzen, altijd wel een plekje om spontaan tussendoor even terecht te kunnen. 2 keer een gebroken nagel gehad en altijd dezelfde dag nog terecht voor reparatie. Ja, prima salon.

Lotte haak
17-07-2021, 15:47

Hallo, zou ik misschien een afspraak kunnen maken? Ik ga 2 augustus op vakantie dus zou het daar voor kunnen?

Vera
20-08-2020, 14:54

Zeer goeie kwaliteit, ondanks het gebrek aan Nederlands bij sommige medewerkers werd ik heel goed geholpen. Zeker een aanrader!

Marina
22-04-2019, 00:16

Kom al een tijdje bij Cooky maar nu na zoveel irritaties echt klaar mee. Altijd lopen de tijden van afspraken uit, de ene keer krijg je wel iets te drinken aangeboden andere keer niet. Tijdens de behandeling wordt alleen maar in hun "eigen" taal onderling gesproken en veelvuldig op hun mobiel bezig. Totaal geen service. Sinds ze een nieuw merk gellac hebben bladert het af aan bovenkant nagel. Is nu echt tijd voor een ander salon! Zeer slechte service. Is eigenlijk niet eens 1 ster waard.

Nagelstudios in de buurt