Cooky Nailstudios

Cooky Nailstudios. Het juiste adres voor acrylnagels, gelnagels, nailart, pedicure en voor de verzorging van uw natuurlijke nagels.

Bedrijfsgegevens

Cooky Nailstudios
Veemarkt 5
1621JA Hoorn
KvK: -
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Cooky Nailstudios

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen
Janneke
18-05-2024, 23:21
Best mooie nagels..maar niet mooi gelakt...zijkanten van nagels niet goed gedaan...ook de aanzet valt tegen...onder de nagels zit veel gel..krijg dat moeilijk weg
Annemiek Jager
06-05-2022, 03:13
Ik kom er nu al een paar jaar. Vriendelijk personeel, goede prijzen, altijd wel een plekje om spontaan tussendoor even terecht te kunnen. 2 keer een gebroken nagel gehad en altijd dezelfde dag nog terecht voor reparatie. Ja, prima salon.
Lotte haak
17-07-2021, 21:47
Hallo, zou ik misschien een afspraak kunnen maken? Ik ga 2 augustus op vakantie dus zou het daar voor kunnen?
Vera
20-08-2020, 20:54
Zeer goeie kwaliteit, ondanks het gebrek aan Nederlands bij sommige medewerkers werd ik heel goed geholpen. Zeker een aanrader!
Marina
22-04-2019, 06:16
Kom al een tijdje bij Cooky maar nu na zoveel irritaties echt klaar mee. Altijd lopen de tijden van afspraken uit, de ene keer krijg je wel iets te drinken aangeboden andere keer niet. Tijdens de behandeling wordt alleen maar in hun "eigen" taal onderling gesproken en veelvuldig op hun mobiel bezig. Totaal geen service. Sinds ze een nieuw merk gellac hebben bladert het af aan bovenkant nagel. Is nu echt tijd voor een ander salon! Zeer slechte service. Is eigenlijk niet eens 1 ster waard.

Beoordeel Cooky Nailstudios

Uw beoordeling: