/assets/img/header-08.jpg

Eymano Beauty

Als stylist voor nagels en wimpers ben ik al jaren actief. Wimperextensions, Lashlifting zorgt ervoor dat je wimpers er goed uitzien. Geen opmaaktijd in de ochtend en toch verzorgd op je werk komen. Als je toch in de salon bent, laat dan je brows wenkbrauwen stylen. Voor alle behandelingen ben ik gecertificeerd en geef ook lash cursussen. Biab, gellak is allemaal mogelijk in de salon.

Eymano Beauty
Eymano Beauty
Eymano Beauty
Eymano Beauty
Eymano Beauty
Eymano Beauty
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Eymano Beauty
Charlotte van Pallandthof 88
1628ZJ Hoorn
KvK: 67828612
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 18:00
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  Gesloten
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  10:00 - 18:00

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Eymano Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Lisa
12-11-2021, 13:27

Hele lieve vrouw die prachtige nagels zet!!! Buiten nagels kom ik ook altijd bij haar voor wimper extensions en dat zet ze echt prachtig!!! Ik kom hier al heel lang en ben een super tevreden vaste klant

Nagelstudios in de buurt