Kim van Dussen Nagelstudio

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kim van Dussen Nagelstudio, gevestigd in Leeuwarden in de provincie Friesland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen Kim van Dussen Nagelstudio voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in Leeuwarden.

Bedrijfsgegevens

Kim van Dussen Nagelstudio
Apolloweg 5 a
8938AT Leeuwarden
KvK: 01130408
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Kim van Dussen Nagelstudio

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Cynthia
22-06-2021, 21:20

Beoordeel Kim van Dussen Nagelstudio

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden