/assets/img/header-08.jpg

Just Love Them Nails

Kunstnagels met zorg voor de natuurlijke nagels! Dat is, naast het maken van de mooiste nagels, het belangrijkste waar ik voor sta in mijn vak als nagelstyliste. Als jij bij mij in de salon komt voor gellak of gelnagels, beschadig ik jouw natuurlijke nagels niet! Als ik iets afwijkends zie in jouw nagels, zal ik jou daarover informatie en advies geven en niet gewoon zomaar iets op jouw nagels doen om dit te verdoezelen want daarmee kom je snel in grotere problemen en dat is wat ik wil voorkomen. Naast het maken van nagels ben ik ook wenbrauw- en wimperstyliste. Ik vind het super belangrijk dat jouw uiterlijk naturel blijft. Dus als ik jouw wimpers lift en verf en jouw wenkbrauwen style en verf, zorg ik ervoor dat dit helemaal past bij jouw gezicht, jouw uiterlijk en bij wie jij bent. Ik doe altijd alles in overleg en neem heel graag enige twijfel bij jou weg. Als je vragen hebt, mag je die altijd vrijblijvend stellen! Mijn contact gegevens kun je vinden onder het kopje 'contact' op de website.

Just Love Them Nails
Just Love Them Nails
Just Love Them Nails

Bedrijfsgegevens

Just Love Them Nails
Appelgaarde 4
3181PC Rozenburg
KvK: 77104498
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 22:00
 • Dinsdag
  9:00 - 18:00
 • Woensdag
  9:00 - 18:00
 • Donderdag
  9:00 - 18:00
 • Vrijdag
  9:00 - 22:00
 • Zaterdag
  9:00 - 17:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Just Love Them Nails

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt