Just Love Them Nails

Kunstnagels met zorg voor de natuurlijke nagels! Dat is, naast het maken van de mooiste nagels, het belangrijkste waar ik voor sta in mijn vak als nagelstyliste. Als jij bij mij in de salon komt voor gellak of gelnagels, beschadig ik jouw natuurlijke nagels niet! Als ik iets afwijkends zie in jouw nagels, zal ik jou daarover informatie en advies geven en niet gewoon zomaar iets op jouw nagels doen om dit te verdoezelen want daarmee kom je snel in grotere problemen en dat is wat ik wil voorkomen.
Naast het maken van nagels ben ik ook wenbrauw- en wimperstyliste. Ik vind het super belangrijk dat jouw uiterlijk naturel blijft. Dus als ik jouw wimpers lift en verf en jouw wenkbrauwen style en verf, zorg ik ervoor dat dit helemaal past bij jouw gezicht, jouw uiterlijk en bij wie jij bent. Ik doe altijd alles in overleg en neem heel graag enige twijfel bij jou weg.
Als je vragen hebt, mag je die altijd vrijblijvend stellen! Mijn contact gegevens kun je vinden onder het kopje 'contact' op de website.

Bedrijfsgegevens

Just Love Them Nails
Appelgaarde 4
3181PC Rozenburg
KvK: 77104498
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Just Love Them Nails
Just Love Them Nails
Just Love Them Nails

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 22:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 22:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Just Love Them Nails heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Just Love Them Nails

Uw beoordeling: