Nagelstyling Schagen

Jouw nagels in goede handen!

Handen zijn eigenlijk altijd in het zicht en daarmee zijn uw nagels een visitekaartje. Hoe vervelend is het als de nagels net zijn gedaan, maar een stootje ervoor zorgt dat de nagellak niet meer perfect zit? En hoe vaak verzorgt u uw handen nu echt met een welverdiende manicure? Bij Nagelstyling Schagen kunt u genieten van een heerlijke manicure, prachtige kunstnagels, nagelversteviging of het lakken met gellak van uw nagels. Kies uit het uitgebreide kleurenpalet.

Bedrijfsgegevens

Nagelstyling Schagen
Egelantierstraat 4
1741TR Schagen
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Nagelstyling Schagen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 19:00
Dinsdag
10:00 - 19:00
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
10:00 - 19:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Nagelstyling Schagen heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nagelstyling Schagen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden