Studio Jenny

Bij Studio Jenny in Sneek (gelegen in het Amicitia hotel) bent u op het juiste adres voor alles wat met schoonheid te maken heeft. Ontvang een persoonlijke en vriendelijke behandeling in mijn gezellige salon met een ontspannen sfeer. U rust lekker uit, terwijl ik u behandel. Kwaliteit, gezelligheid en hygiëne staan voorop bij Studio Jenny. In mijn salon werk ik met de producten van het topmerk Magnetic. Dit kwaliteitsmerk is de marktleider op het gebied van hand-en nagelverzorging.

Bedrijfsgegevens

Studio Jenny
Graaf Adolfstraat 37
8606BT Sneek
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Studio Jenny

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Studio Jenny heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Studio Jenny

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB