De Schoonheid

DE SCHOONHEID IN HET KORT

De Schoonheid is een salon waar u zich thuis zult voelen. Onze kennis van uw nagels, voeten, en beauty behandelingen in combinatie met een prettige sfeer zal u zeker bevallen.

De Schoonheid is een professionele beautysalon waar u terecht kunt voor:

Gelnagels
Pedicure
Wimperextensions
Beauty behandelingen


Voor de gelnagels is De Schoonheid voorzien van alle benodigde scholing en certificaten van de merken Bio Sculpture en Alessandro Internationaal. Ook blijven wij deelnemen aan opleidingen en cursussen met de laatste nageltechnieken. Om op de hoogte te blijven van deze nieuwe nageltrends bezoeken wij met regelmaat beurzen en zijn wij geabonneerd op diverse vakbladen.

Voor de Pedicure behandelingen is De Schoonheid aangesloten bij Provoet Nederland.
Om lid te worden van Provoet is een erkend diploma benodigd. Provoet bevordert op deze wijze de kwaliteit en de professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De Pedicures die zijn aangesloten bij Provoet, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Als gecertificeerd schoonheidsspecialiste bied ik u een aantal beauty behandelingen aan zoals wimperextensions, harsen, epileren van de wenkbrauwen en het verven van de wimpers en wenkbrauwen.
Op deze site kunt u alle informatie vinden over wat De Schoonheid u te bieden heeft zoals onze behandelingen en onze specialisaties.

Bedrijfsgegevens

De Schoonheid
Gaasbeekheem 19
3907ND Veenendaal
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Schoonheid

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

De Schoonheid heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel De Schoonheid

Uw beoordeling: