Studio2Day

In een monumentaal pand aan de Westluidensestraat, tegenover Zonnestudio Fun2Sun en naast IJssalon Daisy’s, is een nieuwe, moderne nagelstudio geopend onder de naam Studio2Day. Studio2Day is erkend als “Nail Professional” op het gebied van nagelstyling.

De nagelstudio onderscheidt zich op diverse punten met andere vergelijkbare ondernemingen. Studio2Day maakt gebruik van hoogwaardige producten, waarbij de natuurlijke nagels in optimale conditie blijven. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan klanten die in alle rust hun nagels willen laten behandelen en een eerlijk advies willen hebben. U kunt terecht voor alles wat met de verzorging van handen, voeten en nagels te maken heeft. Uiteraard houdt dat in dat u terecht kunt voor het laten zetten van acryl- of gelnagels, teennagels, maar ook voor een heerlijke verzorgende Spa Manicure.

Bedrijfsgegevens

Studio2Day
Westluidensestraat 32
4001NG Tiel
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Studio2Day

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Studio2Day heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Studio2Day

Uw beoordeling: