Anne's Nails

Nagelstudio in Bemmel.

Bedrijfsgegevens

Anne's Nails
Bouwhof 12
6681WN Bemmel
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Anne's Nails

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Lianne Boot
22-01-2021, 19:25
Ik ken geen betere nagelstyliste met zoveel passie voor nagels! Anne werkt keurig netjes en is erg perfectionistisch! Ik ben al een aantal jaren een super tevreden klant bij haar en ben na elk bezoek weer trots en gelukkig met mijn mooie, stevige, nieuwe nagels. Ik vind het heel erg voor haar, maar ook voor mij, dat ivm covid de salon tijdelijk moet sluiten. En ik hoop dat als het weer mag, Anne weer volop met haar 'oude" en mogelijk nieuwe klanten kan gaan nagelen! Ik ben van de partij! Sterkte Anne!

Beoordeel Anne's Nails

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB