Saigon nails /lylysalon

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Saigon nails /lylysalon, gevestigd in 's-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen Saigon nails /lylysalon voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in 's-Hertogenbosch.

Bedrijfsgegevens

Saigon nails /lylysalon
Orthenstraat 4
5211SX 's-Hertogenbosch
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Saigon nails  /lylysalon

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Noor
09-06-2024, 20:30
Afgelopen zaterdag voor het eerst in de nieuwe salon in Boxtel geweest samen met mijn zusje. We zijn erg fijn geholpen. Wat we wel gek en vies vinden is dat de nagelfrees helemaal niet gedesinfecteerd werd nadat ik was geweest. Laat staan alle andere producten die worden gebruikt. Het is juist erg belangrijk om een goede hygiëne te verrichten aan de producten die je bij klanten gebruikt. Wat we ook raar vonden is dat de prijs voor gellak op je tenen in Den Bosch €5 goedkoper is. Wij betaalden dus €30 voor een simpele gellak, terwijl dit in dezelfde salon in Den Bosch €25 kost.
Een reden om de volgende keer weer een andere salon te proberen…
Laura
10-05-2020, 19:17
Prima geholpen. Weer mooie nagels.

Beoordeel Saigon nails /lylysalon

Uw beoordeling: