/assets/img/header-08.jpg

Nagels Enzo

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Nagels Enzo, gevestigd in Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en openingstijden. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze nagelsalon, nagelstudio of nagelstylist. Zo weet u welke behandelingen Nagels Enzo voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten.

Zoekt u een andere nagelstudio? Zoek dan in Etten-Leur.

Bedrijfsgegevens

Nagels Enzo
Liesbosweg 208
4872NE Etten-Leur
KvK: 20088260
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Nagels Enzo

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

08-02-2021, 19:01

Kom al 14 jaar bij Nagels en Zo. Met volle tevredenheid. Altijd is er de rust en tijd dat je met een goed gevoel en mooie nagels de salon weer verlaat. Heb nog nooit gdhad dat ik ontevreden ben weggegaan. Reparatie van een nagel tussendoor is ook altijd mogelijk. De nieuwe salon is sfeervol en knus. Wil geen andere nagelstyliste als Nathalie. Een schat van een vrouw en altijd een gezellig praatje tijdens de behandeling Liefs MarLies

02-02-2021, 20:17

Bij Nathalie is het altijd fijn komen. Ze luistert naar je wensen, denkt met je mee en gaat voor 100% mooie nagels. Ze is heel nauwkeurig in haar werk. Ruime keuze. Je krijgt hier echt waar voor je geld.

Nagelstudios in de buurt

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.