Nail Atelier

Na mijn opleiding Allround Nagelstyliste, probleemnagelcursussen en perfectie- en NailArt-trainingen ben ik, Samira Akel, gestart in mijn eigen nagelsalon. De nagelstudio is gevestigd in Sassenheim, gemeente Teylingen.
Je kunt bij mij terecht voor alles wat jouw nagels mooier maakt. Handen en voeten! Je kunt terecht voor onder andere nagelverlenging of nagelversteviging van acryl of gel. Alleen een mooie gellak op je handen of voeten kan natuurlijk ook! Hiervoor gebruik ik in de salon zogenaamde ‘long-lasting gel polish’. Dit is een gellak die minimaal drie weken blijft zitten. Alle behandelingen en prijzen vind je op de site. Uiteraard kan je contact opnemen voor vragen en advies.
Je vindt mijn contactgegevens op deze site.
-xoxo- Samira

Bedrijfsgegevens

Nail Atelier
Molenstraat 37
2171GM Sassenheim
KvK: -
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Nail Atelier

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 20:00
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 20:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Nail Atelier heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Nail Atelier

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een nagelstudio bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Nagelstudios.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden