/assets/img/header-08.jpg

Nails & Moore

Dit bedrijf claimen

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Patty Moore. Ik ben allround nagestyliste en ben al meer dan 25 jaar actief in de nagel verzorging. Heb mijn uitgebreide opleiding gevolgd bij Alldaring te Amsterdam, en vervolgopleidingen gedaan bij OPI te Helmond.En bij A.B In Haarlem. Voorheen werkte ik met hars (nu acryl), gel, fiberglass en nu overgestapt sinds twee jaar naar AXXIUM-SOAKOFF COLORGEL van OPI en recent ook GELPOLISH van ARROWS. Omdat dit niet van echt te onderscheiden is en wekenlang verstevigd, mooi en glanzend blijft. De vraag van deze tijd is zo natuurlijk mogelijk uitziende nagels!!. Daarbij doe ik ook nog manicure (klein of uitgebreid), cosmetische pedicure, nagels lakken, nagelverlenging met gel, en nailart (versiering). En dit tevens allemaal op handen en voeten. u kunt bij mij ook terecht voor het professioneel verwijderen van acryl en gel. Hygiëne is erg belangrijk en daarom besteed ik daar veel aandacht aan in mijn nagelsalon. Voor iedere klant wordt een nieuwe vijl gebruikt en uiteraard schone doekjes. De materialen die ik opnieuw gebruik worden nadien vakkundig gedesinfecteerd

Bedrijfsgegevens

Nails & Moore
Herenstraat 35
2215KB Voorhout
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Nails & Moore

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Nagelstudios in de buurt