My Nails 4 You

My Nails 4 You is dé nagelsalon van Aalsmeer.
In onze luxe salon kunt u voor vele behandelingen terecht zoals acryl nagels, biab nagels, gellak/gelpolish en veel verschillende soorten nailart.

Even voorstellen

Mijn naam is Sabrina de Vries, de trotse eigenaresse van My Nails 4 You.

In 2012 heb ik mijn allround nagelstyling opleiding afgerond met als eindcijfer een 9,2. Regelmatig volg ik nog cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in het nagelvak. Nagelsalon My Nails 4 You is binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de druk bezochtste nagelsalons van Aalsmeer en omstreken. Wij bieden onze klanten veel mogelijkheden op het gebied van nagels en uiterlijke verzoging.

Hygiëne
My Nails 4 You beschikt over een hygiëne certfiticaat. Hygiene staat hoog in het vaandel. Iedere klant krijgt een persoonlijke vijlenset die in de salon word bewaard. Alle overige instrumenten worden na elke klant gedesinfecteerd. Hierdoor maken eventuele overdraagbare schimmels en bacteriën geen kans.

Kwaliteit
In de salon worden alleen producten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Magnetic is één van de merken waar wij gebruik van maken. Magnetic is een professioneel merk waar zowel acryl, als gellak nagels mee worden gezet. Magnetic biedt de nieuwste producten aan op het gebied van nagelstyling.

Bedrijfsgegevens

My Nails 4 You
Uiterweg 104 b
1431AR Aalsmeer
KvK: 64544052
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
My Nails 4 You
My Nails 4 You
My Nails 4 You

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Monique
29-05-2023, 12:03
Altijd weer prachtige nagels als ik bij Sabrina ben geweest. En wat ik fijn vind is dat ze ook heel schoon werkt, altijd nieuwe vijlen gebruikt 😊
Esther van Rijn
28-09-2021, 02:22
Zeer fijne plek om te komen voor m’n gellak. Fijn dat m’n dochter zich daar prima kan en mag vermaken met de speelgoedmand terwijl ik m’n nagels laat bijwerken. Erg tevreden, aanrader!

Beoordeel My Nails 4 You

Uw beoordeling: